DanskEnglishDeutsch
0

VOYAGE SHOEHORN STAINLESS STEEL ABS RUBBER

Varenummer:
GJ-3584847

471,20 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 699,00 kr.

Skohornet VOYAGE tager toppen af stressen på hektiske morgener og travle hverdage. I disse tider rejser vi mere end nogensinde før, og alle der tit er på farten ved, hvor stressende det kan være at komme ud af døren. Skohornet VOYAGE er netop designet for at gøre dén situation lidt lettere. For at gøre det så smertefrit som muligt at få skoene på hviler skohornet på en tung fod, så du kan gribe det i farten og ikke behøver...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Skohornet VOYAGE tager toppen af stressen på hektiske morgener og travle hverdage. I disse tider rejser vi mere end nogensinde før, og alle der tit er på farten ved, hvor stressende det kan være at komme ud af døren. Skohornet VOYAGE er netop designet for at gøre dén situation lidt lettere. For at gøre det så smertefrit som muligt at få skoene på hviler skohornet på en tung fod, så du kan gribe det i farten og ikke behøver bukke dig ned. Du kan også sætte en strop på i enden, så skohornet kan hænge fra en krog. VOYAGE fra Georg Jensen er et skohorn, der er akkurat lige så elegant som det er praktisk. Dermed er det perfekt tilpasset en travl livsstil. VOYAGE er udført i rustfrit stål, plastic og gummi. H: 534 mm. B: 92,5 mm. D: 23 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3584847
Leverandør varenummer GJ-3584847
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0