DanskEnglishDeutsch
0

WINE & BAR CORKSCREW STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3581625

302,25 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 449,00 kr.

Behandl vin med den respekt, den fortjener, med dette smukke trestykke sæt, der er perfekt til enhver vinelsker eller -kenner. Ergonomisk og skulpturel, hæver korketrækkeren ceremonien med åbning og nydelse af vin til en kunstform. Korkeskruen passer smukt ind i hånden, hvilket gør, at udkorkningen er let og glat. Industriel designer og arkitekt Thomas Sandell sigter mod at bringe både skønhed og funktionalitet ind i sit arbejde...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Behandl vin med den respekt, den fortjener, med dette smukke trestykke sæt, der er perfekt til enhver vinelsker eller -kenner. Ergonomisk og skulpturel, hæver korketrækkeren ceremonien med åbning og nydelse af vin til en kunstform. Korkeskruen passer smukt ind i hånden, hvilket gør, at udkorkningen er let og glat. Industriel designer og arkitekt Thomas Sandell sigter mod at bringe både skønhed og funktionalitet ind i sit arbejde. Han undersøger og besvarer de vigtigste krav til produkter og tilføjer derefter et skulpturelt element, der løfter dem til et helt andet niveau. Korkbesætningen er lavet af spejlpoleret rustfrit stål. H: 127 mm. B: 38 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3581625
Leverandør varenummer GJ-3581625
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0